Det kan snart være „Go Time“ hvis Bitcoin bryter ett avgjørende nivå

Bitcoin har blinket noen subtile tegn på styrke på vei inn på valgdagen, da okser var i stand til å presse den fra $ 13,400 til $ 13,700 tidligere i dag før den begynte å møte litt motstand.

Prishandling for sent har markert konsolidering, og det ser ikke ut til at analytikere vil ha en klar ide om hvor den er på vei videre før etter valget.
Noen mener at resultatene av presidentløpet vil få vidtrekkende virkninger som til og med påvirker Bitcoin på sikt
Når det er sagt, bemerker en næringsdrivende at det snart kan være „go time“ for Bitcoin hvis kryptovalutaen kan stenge over et viktig nivå på kort sikt.

Bitcoin og det samlede kryptovalutamarkedet har konsolidert seg den siste uken da analytikere avventer valgresultatet.

BTC har slitt med å bryte over overheadmotstanden til $ 13 800 til tross for at den lukket sitt månedlige lys over dette nivået for noen dager siden.

Salgspresset mellom $ 13 800 og $ 14 000 er ganske intenst, og et brudd over det vil sannsynligvis utløse neste etappe høyere.

En næringsdrivende bemerker at en avslutning over $ 13 950 vil gjøre det „gå tid“ for Bitcoin, og åpner portene for at den skal se noe massivt opp.
Bitcoin rally høyere til tross for valgdagens bekymringer

Det ser ut til at noen Bitcoin-okser ikke er så redde for at Bitcoin ser noen intens bjørnefavørende turbulens i timene frem til og etter dagens valg.

I skrivende stund handler Bitcoin opp litt over 1% til den nåværende prisen på $ 13 700. Dette markerer en bemerkelsesverdig økning fra lavpris på $ 13.400 som ble satt i morges.

Den sterke støtten i regionen med lavere $ 13 000 er lovende og indikerer at okser fremdeles har full kontroll over prisaksjonen.
Handler: Det er nesten „Go Time“ for BTC

$ 13,960 er det avgjørende nivået Bitcoin må lukkes over for å legge ut en massiv utvidelse av den nylige opptrenden.

En analytiker snakket om dette i en nylig tweet, og forklarte at han ikke har noen interesse i å kortslutte Bitcoin for øyeblikket.

“BTC: Ikke interessert i shorts foruten på høyden, eller med mindre vi bryter de høyere lavene, fortsetter det å skrive ut. Under Swing High fra juni 2019 er det sannsynligvis en anstendig kort mot midten av 12000-tallet. Over 13950 til slutt og det er tid. “

De nærmeste dagene bør gi noen seriøse innsikter i hvor Bitcoin og resten av markedet vil utvikle seg i slutten av 2020.